Betongtrappa med renoveringsbehov.

Publicerad av

Ta hand om din entretrappa i betong.

En trasig betongtrappa kan utgöra en risk att beträda. Bitar som saknas i betong eller en gammal betongtrappa som är målad kan utgöra både snubbel och halkrisk vid blöta väderlek. Även påväxt kan bli såphal vid fuktigt väder. Gamla trasiga betongtrappor går att åtgärda i dom flesta fall utan att behöva bygga formar och gjuta nytt. Dessutom är det ganska kostsamt att gjuta en ny betongtrappa.

Skapa en vacker entre.

Utöver säkerhet att beträda en betongtrappa så vill man även att trappan blir ett trevligt och inbjudande inslag till din fastighet. Låt din gamla trasiga betongtrappa bli en vacker byggnadsdel som både lyfter din entre och fastighet i övrigt på samma gång.

Hållbara ytskiktsmaterial för betongtrappa.

Med våra metoder kan du renovera betongtrappa på ett hållbart sätt och dessutom får du på köpet ett vackert och inbjudande uttseende. Speciellt framtagna ytskikstmaterial i flertalet kulörer för att passa in till just din fastighet och entre. Dessa material är både halksäkra och hållbara. Är du trött på att sed din trasiga betongtrappa varje dag så är du välkommen att kontakta oss för åtgärdsförslag för just din betongtrappa.