Hitta bra företag.

Publicerad av

Lilla företagsguiden.

När man äger sin egen fastighet vare sig det är ett flerfamiljshus eller en mindra villa så finns det en del underhållsarbete som måste utföras. Det kav vara betongtrappan som fått ett renoveringsbehov eller kanske ytterdörren som börjar bli sliten. Man vill ju ha en välkomnande entre så en sliten gammal betongtrappa drar ner helhetsintrycket på fastigheten. Är ytterdörren sliten och börjar tappa sin forna glans så hjälper det heller inte till att förbättra något. Nu finns det många byggnadsdelar på ett hus som kan ha ett renoveringsbehov och samtidigt drar helhetsintrycket och ger en känsla av ett eftersatt underhåll av fastigheten. Vissa av dessa behov kanske man själv kan renovera medans andra får man anlita professionella hantverkare till.

Duktiga hantverkare.

Här presenterar vi ett mindre antal bra utvalda specialistföretag i Stockholm inom några olika områden för din kännedom. Att hitta bra företag är inte alltid så enkelt. Vi kommer också tipsa om bra hemsidor med bra information. Vi ger dig lite hjälp på vägen vare sig du ska renovera eller behöver någon annan tjänst utförd.


Fönstertätning Stockholm

Att ha äldre uttjänta fönstertätningslister kan resultera i onödiga energiutsläpp. Fönstertätningslister bör bytas med 8 – 10 års intervall. Att utföra en professionell tätning av dina fönster minskar både drag,buller och förbättrar komforten inomhus och gör att du slipper onödiga energiförluster.

Besök www.fönstertätning.se för att få en korrekt fönstertätning av din fönster.


Renovera din sockelputs – Låt oss återställa din husgrund

Vi är experter på att renovera skadade och trasiga sockelputser ovan mark i första hand. Finns det behov andra typer av mur och putsarbeten hjälper vi till även där. Källarutrymmen behöver ofta putsas efteråt man har exempeivis utförtdräneringsarbete. Vi åtgärdar insidan av dina källarväggar med nytt putsbruk. Vi utför stora som som uppdrag.

Kontakta www.sockelputs.se för mer information.


Renovera din fasad i Nacka

Finns ditt hus i Nacka? Och dessutom är i behov av att utföra en fasadrenovering. Ja då hittar du kunniga hantverkar inom mur och puts på Fasadrenovering Nacka. Renoverar du din fasad med ett företag som har rätt kompentens så är du i trygga händer och får det resultatet du vill ha. Kontakta www.fasadrenoveringnacka.se för mer information.

 


Fasadrenovering i Danderyd Stockholm

Ytterliggare information om fasadputs och metoder hittar du här. Allting har ett slut och så även fasadputs. Med rätt underhåll är det också möjligt att förlänga din gamla fasadputs livslängd betydligt. Företag med gedigen erfarenhet avseende fasadputs i Stockholm kan du kontakta här. Gör ett besök hos www.fasadrenoveringdanderyd.se


Fasadspecialisten.se

När man söker en specialist på putsade fasader är det till Fasadspecialisten man ska vända sig till. Ett företag med lång branschvana och stor erfarenhet av olika typer av fasadrenoveringar i Stockholm. En bra hemsida med mycket bra information. Titta in på www.fasadspecialisten.se när det gäller putsade fasader.


Fasadrenovering i Bromma

När det börjar närma sig att utföra en fasadrenovering på din villa eller flerfamiljshus  så är vi expertföretaget du ska kontakta. Vi är experter på dom flesta typer av fasadrenovering när det gäller fasadputs. Vi har renoverat många äldre hus och deras fasader och vet hur man ska gå tillväga för att få en lyckad fasadrenovering av ett äldre hus. Ni är välkomna att kontakta oss på Fasadrenovering Bromma för mer information om just din fasad och renoveringsbehov.


Fastighetsvård

Att hitta bra hemsidor med tips och råd om renoveringar och underhåll är inte alltid så lätt. Har man precis köpt bostad brukar det alltid vara något som behöver renoveras eller så vill man kanske bara göra om vissa saker så det passar sin egen smak. Besök www.fastighetsvård.se så får du lite hjälp på vägen.


Transport Stockholm

transport-stockholmNär vi behöver transportera eller flytta byggvaror eller byggsopor anlitar vi transportstockholm.se. Ett mindre flexibelt företag som kan hjälpa till det mesta inom transporter. Vare sig du är ett företag eller en privatperson som behöver hjälp med enstaka flyttjänst eller återkommande uppdrag. Det är enkelt och bekvämt att anlita denna typ av tjänst och behöver heller inte kosta så mycket. Man slipper också hämtning och lämning av eventuell hyrbil eller släp.


Fasadrenovering

Har man en äldre typ av ädelputsad fasadputs bör man finna experter på fasadrenovering med ädelputs. Ädelputs är vanligt att man sprutar på fasaden men också en variant av rivputs där man river fasadputsen med en slags spikförsedd rivbräda. Många villor i Stockholm har denna typ av fasadputs på sin fasad. Ädelputsen är också känd för att den glimrar till i solljus på ett vackert sätt. Experter på ädelputsning hittar du på www.fasadkompaniet.se. Trygga och kompetenta hantverkare som renoverar fasadputs i Stockholm och närliggande områden.


 Grovsopor Stockholm

grovsopor-stockholmHantering och hämtning av grovsopor har blivit ett problem för många människor särskilt i våra storstäder. Det finns många återvinningstationer i Stockholm men som oftast är problemet att ta sig dit med sina grovsopor. Hos företaget www.grovsoporstockholm.se får du hjälp med detta. Bor man i innerstaden kanske man inte heller har tillgång till bil. Detta krånglar till det ytterligare. Anlitar man ett företag slipper både kånka och bära på tunga föremål.


Golvläggare Stockholm

golvlaggare-stockholmAtt lägga nytt golv är inte alltid så enkelt. Gamla trägolv har man i många fall möjligheten också att slipa om. Särskilt homogena trägolv. Stavparkett i ek är det vanligaste och dessa golv är slipbara många gånger med ett bra resultat. Man kan också utföra olika typer av infärgningar. Lägger man nytt trägolv i dag så väljer många ett nytt parkettgolv Det finns ju också många andra typer av golv. På www.Stockholmsgolvläggare.se får du mer hjälp.


Renovera betongtrappa

Nu kan du renovera din gamla betongtrappa med en bra och mycket slitstark metod.Många väljer att försöka måla sin gamla betongtrappa när den väl börjar bli kantstött och sliten. Detta brukar aldrig bli nämnvärt hållbart utan snarare skapa ett underlag som blir mycket halt vid regn och snöblask. Med halksäkra material från Marmocit Classic ger du din gamla betongtrappa ett helt nytt utseende.Besök http://www.betongtrappa.se för mer information.


Fasadputs Stockholm

Ska man utföra en fasadrenovering bör man kontakta en specialist på fasadputsning. Att renovera en putsad fasad bör man inte ge sig på själv om man inte besitter den kompetens man behöver. Fasadputs kan skilja sig åt beroende på utförande. Ädelputs eller kalkmålning är två vanligt förekommande metoder. Gör ett besök på www.fasadputsstockholm.se där hittar du bra information Det är också viktigt att veta vilken typ av fasadmaterial som passar till just din fasad.